Arrangementer

torsdag 13-08-2020

Mød os på Tandfaglige Dage 2020

Den 13.-14. august afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.

onsdag 02-09-2020

Mød os på Nordic Meetings & Events Expo 2020

Deltager I på Nordic Meetings & Events EXPO 2020? Og kunne I tænke jer at høre mere om muligheden for at få certificeret jeres konferencefaciliteter med Svanemærket – eller om, hvordan I kan bruge Svanemærket og EU-Blomsten til at gøre jeres møder og konferencer mere bæredygtige? Så book et møde med repræsentanter fra Miljømærkning Danmark, som også deltager på messen.

mandag 07-09-2020

Kursus i svanemærket byggeri

Vil du kunne rådgive om svanemærket byggeri og bygningsrenovering? Og har du brug for at kunne styre igennem alle faser af projektet? Så deltag i dette kursus om svanemærket byggeri.

Folkemødet 2020 – aflyst

Miljømærkning Danmark er igen i år til stede på Folkemødet og ser frem til at deltage i både egne og andres debatter og events. Vi er i fuld gang med at planlægge vores deltagelse. Du kan følge med på denne side, hvor vi løbende opdaterer vores aktiviteter. Og tag endelig fat i os, hvis du vil have os med som oplægsholder, debattør, facilitator eller lign. på et af dine events.