Arrangementer

Mød os på Stockholm Furniture Fair

Deltager I på Stockholm Furniture Fair? Og vil I gerne høre mere om muligheden for at få certificeret møbler med Svanemærket eller EU-Blomsten – eller har I allerede et certificeret sortiment? Så book et møde med repræsentanter fra Nordisk Miljømærkning, som også deltager på messen.

Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger

Hvordan kan det offentlige og private i fællesskab finde løsninger, som omsætter de grønne politiske ambitioner til konkret handling i indkøb og udbud? Det kan du være med til at diskutere på konferencen ”Offentlig-Privat Topmøde 2020: Sammen om grønne løsninger” den 11. marts 2020 hos Dansk Erhverv på Børsen.

Mød os på Tandfaglige Dage 2020

Den 23.-24. april afvikles Tandfaglige Dage for tandlæger, klinikpersonale m.fl. i Bella Centeret i København. En af sessionerne sætter bæredygtighed på dagsordenen – og her kan du bl.a. få inspiration til, hvordan din klinik får en grønnere indkøbspolitik.

Folkemødet 2020 – ses vi i Allinge?

Miljømærkning Danmark er igen i år til stede på Folkemødet og ser frem til at deltage i både egne og andres debatter og events. Vi er i fuld gang med at planlægge vores deltagelse. Du kan følge med på denne side, hvor vi løbende opdaterer vores aktiviteter. Og tag endelig fat i os, hvis du vil have os med som oplægsholder, debattør, facilitator eller lign. på et af dine events.