Nyheder

Her kan du læse om alt hvad der rører sig inden for miljømærkning. Det kan være nye forslag til kriterier, kampagnesamarbejder, produktnyheder og en oversigt over de nyeste test af miljømærkede varer. Tilmeld dig evt. vores elektroniske nyhedsbrev, der udkommer en gang i kvartalet.

Er du fra pressen. Se pressekontakt.

Rikke Dreyer blogindlæg på Udbudsmedier januar 2020
tirsdag 21-01-2020

Vilje og samarbejde kan flytte indkøb

Hvordan kan offentlige indkøb være med til at rykke markedet i en grønnere og mere bæredygtig retning? Det giver Rikke Dreyer, chefkonsulent i Miljømærkning Danmark og formand for Forum for Bæredygtige Indkøb, nogle bud på i dette blogindlæg, som oprindeligt er publiceret på udbudsmedia.dk.

Læs mere
Nykredit årets grønne indkøber
torsdag 09-01-2020

Nykredit – Årets grønne indkøber 2019

Nykredit er netop blevet kåret som ”Årets medlem” i Netværk for Miljømærket indkøb. Det vidner om, at koncernen ikke kun vægter bæredygtighed tungt i kerneforretningen, men også prioriterer den grønne dagsorden højt i eget hus.

Læs mere
Mor og barn på skibakke i solskin
tirsdag 07-01-2020

8 tips til skiferien

Uanset hvor årets skiferie går hen, er der gode muligheder for at gøre noget godt for miljøet – og dig selv. Her får du otte grønne tips.

Læs mere
Kommunalt fokus på verdensmål og miljømærker
tirsdag 17-12-2019

Kommunalt fokus på verdensmål og miljømærker

I Danmark arbejder flere kommuner med at understøtte indsatsen for at nå FN’s verdensmål. Én af disse kommuner er Hjørring – og her spiller indkøb af mere bæredygtige produkter og serviceydelser en central rolle i indsatsen. Derfor bruger kommunen Svanemærket og EU-Blomsten i flere af deres indkøb og udbud samt i deres markedsdialog med leverandører.

Læs mere