Nyhedsarkiv

Blog indlæg
mandag 04-05-2020

Indkøb bliver aldrig det samme igen

Så blev det igen min tur til at skrive, og hold nu op, hvor verden er forandret, siden jeg skrev mit seneste blogindlæg tilbage i januar. Som så mange andre har jeg siden marts primært oplevet verden fra mit hjemmekontor. Og når jeg mødes med kollegaer og samarbejdspartnere, så foregår det via telefon, Skype, Zoom, Teams osv., hvor vi kan være sammen hver for sig.

Læs mere
Building green
fredag 24-04-2020

Hvordan kan certificeringer bidrage til en mere bæredygtig byggebranche?

Miljømærkning Danmark skulle have stået for debatten ’Hvordan kan certificeringer bidrage til en mere bæredygtig byggebranche?’ på Building Green Aarhus i marts 2020. Desværre blev eventen aflyst på grund af coronavirus. Inden aflysningen nåede arrangørerne dog at lave et interview med Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark, som du kan læse her.

Læs mere
3D foto af Store Solvænget på Amager, som er er de første svanemærkede almenboliger i Danmark
tirsdag 21-04-2020

Dobbelt så mange svanemærkede byggerier som i 2018

Antallet af svanemærkede byggerier i Norden er de seneste år vokset markant – og nye tal fra Nordisk Miljømærkning viser, at antallet er mere end fordoblet på bare to år. Dermed er der nu mere end 12.000 svanemærkede lejligheder, huse, skoler og daginstitutioner i Norden – og mere end 22.000 nye er på vej.

Læs mere
Vuggestuebørn i klapvogne på tur i København
onsdag 15-04-2020

Halvdelen af landets kommuner ønsker miljømærkede barnevogne mv.

Børnene er i fokus, når Københavns Kommune i år efterspørger flere miljømærkede produkter. Kommunen har nemlig valgt at gøre en særlig indsats for at få et større miljømærket udvalg på markedet inden for babyudstyr og børnetekstiler samt institutionsmøbler til børn. Halvdelen af landets kommuner og flere nordiske kommuner har allerede tilkendegivet, at de bakker op om indsatsen - og flere kan nå at komme til. Fristen for indsendelse af interessetilkendegivelser udløber den 30. april.

Læs mere