Pas på dig selv

Pas på dig selv

Husker du … dig selv?

Det er fantastisk at være forælder, men det er også krævende. Der er mange råd om hvad vi bør og ikke bør, og rigtig meget at huske på i en travl hverdag. Derfor kan de fleste af os godt glemme noget i ny og næ. De fleste forglemmelser er heldigvis små og ubetydelige. Men en af de ting, som mange af os har en tendens til at glemme, er at passe godt på os selv. Og det er til gengæld hverken småt eller ubetydeligt. For som forældre, er vi det vigtigste i vores børns liv.

10 tips til en bæredygtig forælder

Kun det bedste er godt nok til dit barn. Her får du 10 tips til, hvordan du kan blive en mere bæredygtig forælder. Tips til små ting i hverdagen, som samlet set kan være med til at gøre en stor forskel. Og som dine børn senere vil sætte pris på, at du gjorde.

Giv de gode vaner videre

Som forælder bestemmer du, hvordan dine børn skal leve, mens de er små. Men du har også en kæmpe mulighed for at skabe gode vaner og give dem videre til dine børn. Her får du 5 forslag, der gør hverdagen lidt sjovere –og som kan være med til at give dine børn gode vaner til fremtiden.

Guide til skønhed, makeup og pleje

Hvor opmærksom er du på, hvad dine plejeprodukter indeholder? Og hvor meget får du ud af at læse på indholdsdeklarationerne? Her får du en guide til bedre kemi på badeværelseshylden.

Guide til en grøn garderobe

Hvor meget tynger tøjproduktion miljøet, og hvilke mærker kan guide dig til et grønnere tøjvalg? Få inspiration til, hvordan du får en mere brugbar garderobe, et mindre tøjbudget og en bæredygtig stil.

Giv dit barn en grøn fremtid

Du har sikkert allerede prøvet tankeeksperimentet om, hvordan dit barn vil være om 10 eller 20 år. Og som forælder har dine værdier og vaner stor indflydelse på, hvilke værdier og vaner dit barn selv får, og hvordan det vælger at leve. Her får du inspiration til, hvordan du med dine mange små valg i hverdagen også kan være med til at give dit barn en grønnere fremtid.

Guide: Forkæl dig selv med hjemmespa 

Som mor eller far kender du sikkert godt trangen til at forkæle dine børn. Måske kender du også tendensen til at skubbe forkælelse af dig selv til side, fordi der er så meget andet, der synes mere vigtigt for at få hverdagen til at hænge sammen. Men du er faktisk det vigtigste i dit barns liv. Derfor skal du også huske at forkæle dig selv. Her får du en guide til, hvordan du kan forkæle dig selv med en hjemmespa.

Stor temaside om børn og gravide

Vi bliver udsat for mange forskellige kemikalier fra mange forskellige kilder hver dag. Små børn er særligt følsomme. Derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på uønskede stoffer i dit barns hverdag. På temasiden om børn kan du bl.a. få inspiration til, hvordan du skaber et sundere børneværelse, beskytter dit barn mod solen og får et grønnere køkken.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.