Hus og have

Hus og have

Sådan skaber du et godt indeklima

Vi opholder os dagligt mange timer i hjemmet, hvor kemikalier afdamper fra mange kilder. Fx fra møbler, elektronik og byggematerialer. Kemikalier binder sig til støv og findes i luften. Derfor har indeklimaet stor betydning for vores sundhed.

10 tips til at spare ressourcer

Vores forbrug stiger. Det betyder, at vi forbruger flere og flere af jordens ressourcer – og at vi producerer mere og mere affald. Her får du 10 tips til, hvordan du kan være med til at spare på jordens ressourcer, minimere dit affald, mindske CO2-udledningen og gavne din økonomi.

Guide: Sådan får du et grønnere køkken

Et grønnere køkken. Sundere mad. Mindre spild. Flere penge. Mere tid. Er det også noget af det, du drømmer om? Så læs denne guide, og gør drømmen til virkelighed.

6 tips til en børnevenlig have

Det er sundt for børn at være ude. Gør derfor haven til et sted, som dit barn nyder at tilbringe tid i, og hvor det kan bruge både fantasi og sanser. Skab rum for aktivitet, sjov, leg og læring, og væk dit barns nysgerrighed og interesse for udelivet. Her får du 6 tips til, hvad du kan gøre.

Giv dit soveværelse en kærlig hånd

De fleste af os tilbringer omkring en tredjedel af døgnets timer i vores soveværelse. Derfor skal det helst være et rart og roligt rum at være i. Denne artikel giver dig 7 idéer til, hvordan du kan give soveværelset en kærlig hånd.

Den grønne møbelguide

Dine møbler i hjemmet har mange funktioner. De skal være praktiske, solide og behagelige – og de skal være dekorative og passe ind med den øvrige indretning. Skift i indretningsmoden og i din personlige smag kan føre til skift af møbler. Men det er sjældent nødvendigt, og så er det hverken godt for miljø eller pengepung. Læs mere her, hvis du vil have inspiration til mere miljøvenlige møbler.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.